Om Os

Musik | Foredrag | Underholdning | Events

booking@danskbooking.dk

+45 51 95 88 88

Vi bestræber os på, at skabe gode resultater for vores kunder, artister og samarbejdspartnere, nu og i fremtiden.

Vi er af den overbevisning, at tillid skaber tryghed, tryghed skaber udvikling og udvikling skaber vækst. DET er vores mål i Dansk Booking.

Dansk Booking

Hvad er det?

Det er et firma i rivende udvikling og et firma der lægger vægt på, at være i konstant vækst. Fokus og passionen ligger ved musik, comedy, magi, fotografering, web- og grafisk design, foredrag, og børne-underholdning. Dansk Booking sætter også den rette fest sammen og give et stærkt tilbud. Der er ingen arrangementer, der er for store eller små.

Målet

Det Dansk Booking bestræber sig på, er, at skabe gode resultater for kunderne, artister og samarbejdspartnere, nu og i fremtiden. Og firmaet er af den overbevisning, at tillid skaber tryghed, tryghed skaber udvikling og udvikling skaber vækst. DET er målet i Dansk Booking. Dette gøres, blandt andet, ved at være opsøgende og progressive i arbejdsmetoden.

Fester kan der tilbydes hos Dansk Booking:

Bryllupper, konfirmationer, barnedåb, fødselsdage, firmafester, receptioner, polterabend, svendegilde, studenterfester, ungdomsfester, koncerter, Ladies Night, Logefester og div. events som julenissepiger, julemænd til dit firmas juletræsfest mm.