Grandmaster Dee Pee & Soul Investors

Musiker | Band

Kendt fra Rockers By Choice & Vaskeægte Dansk Hip Hop Pioner

booking@danskbooking.dk

+45 51 95 88 88

Tilbage til Musik Book her
Book her

Prisniveau

Kr. XX

Varighed

60 min. eller 2 x 45 min.

Optræder på

Dansk

Tager ud til

Hele Danmark

Kan bookes til/som

Koncerter | Fester (store, som små)

Genre

Old School Hip Hop | Funk | Soul | Disco Rap

Per Pedersen (a.k.a. Grandmaster Dee Pee), som er frontfigur, i sit band Soul Investors. De sætter gang i enhver fest, byfest, festival, firmafest mv., med deres lækre funky toner, i bedste retro stil.

Grandmaster Dee Pee & Soul Investors

Det er svært at stå stille til dette musik. Dansefødderne bliver automatisk sat igang. Så hvis det er funk, hip hop og retro lyd I kunne tænke jer, så har I fundet det helt rette band. De gør det nemlig mega funky! Og de er ligenu aktuel med deres super sprøde og glade sang "Lykke er".

"Rockers By Choice"

Per Pedersen er storebror til Chief One, Lars 'Chief One' Pedersen. Fra det mest kendte rap band i Danmarks historien "Rockers By Choice". Drengene fra Amager, der var foregangsmænd, for den første hip hip i Danmark i 80´erne.

“Musikken som vores dejlige og charmerende band Grandmaster Dee Pee & Soul Investors leverer, vækker jubel, dans og hygge, de steder de optræder med deres autentiske lyd og deres musik giver derfor en god følelse af, at man får noget for pengene. Folk kan ikke stå stille, når musikken først går i gang, de MÅ rulle med hofterne.”