Danmarks John

Band

booking@danskbooking.dk

+45 51 95 88 88

Tilbage til Musik Book her
Book her

Prisniveau

Kr. XX

Varighed

XX time(r)

Optræder på

Dansk

Tager ud til

Hele Danmark

Kan bookes til/som

Koncerter | Fester (store som små)

Genre

...

Fest og fællessang med Danmarks John. En hyldest til John Mogensen.

Danmarks John

Danmarks John er en ægte dansk hyldest til den folkekære John Mogensen. Bandet Danmarks John leverer et nostalgisk show med sange fra John Mogensens store bagkatalog, og gør det med samme sjæl og ånd som vores savnede folkekunstner.

Frontfiguren Brian Arnold har en slående lighed med John Mogensen, og mellem numrene krydrer han bandets optræden med lune og hyggelige anekdoter, så publikum føler sig ført tilbage til 70’erne, hvor John Mogensen havde sin storhedstid. Når bandet Danmarks John træder op, genskaber de nøje det musikalske lydbillede, så der opstår en magi der ikke er til at tage fejl af.

Bandet Danmarks John er et originalt kopiband i særklasse og en helt unik koncertoplevelse, hvad enten det er til den lille private fest, på bodegaen, byfester eller de store festivaller og der er altid garanti for fest og fællessang.

“Danmarks John er en ægte dansk hyldest til den folkekære John Mogensen. Bandet Danmarks John leverer et nostalgisk show med sange fra John Mogensens store bagkatalog, og gør det med samme sjæl og ånd som vores savnede folkekunstner.”