Booty Beats

DJ

booking@danskbooking.dk

+45 51 95 88 88

Tilbage til Musik Book her
Book her

Prisniveau

Kr. XX

Varighed

XX time(r)

Optræder på

Dansk | Engelsk

Tager ud til

Hele Danmark

Kan bookes til/som

Koncerter | Fester (store som små)

Genre

...

Booty Beats er dansk dj duo bestående af Jonas Sørensen og Dennis Fuller Møller, der får publikum til at ryste røv, med populært festmusik.

Booty Beats

Booty Beats har tourneret rundt på festivaler og events i det meste af Europa med deres festskabende musikalske oplevelse.

I 2016 væltede de DISTORTION på Vesterbro med den vildeste fest. 2017 har Booty Beat festet igennem på Ballerup Kræmmerfestival, Dragør Havnefest, Skævinge byfest, Hillerød Kræmmermarked, Jægerspris byfest samt en lang række firmaarrangementer.

Jonas Sørensen

Jonas Sørensen, mere end 15 års erfaring bag pulten på natklubber i det danske land, festivaler og events rundt i Europa samt party cruises i USA.

Dennis Fuller Møller

Dennis Fuller Møller, har spillet siden 1988 hvor det var i radiomediet hans spæde start i den musikalske verden begyndte. Dette har budt på flere tusinde jobs som dj og konferencier på natklubber, festivaler og særlige events rundt i Europa. Har igennem tiden været del af en lang række musikproduktioner og remixes. I 2006 fik han en pris til International Clubmusic Awards som årets ACT.

“Booty Beats har tourneret rundt på festivaler og events i det meste af Europa med deres festskabende musikalske oplevelse.”