Rasmus Hinrichs

Foredragsholder

booking@danskbooking.dk

+45 51 95 88 88

Tilbage til Foredrag og Konferencer Book her
Book her

Prisniveau

Kr. XX

Varighed

XX time(r)

Optræder på

Dansk

Tager ud til

Hele Danmark

Kan bookes til/som

Foredrag

Genre

...

Han blev seksuelt misbrugt som barn – og han sagde ikke noget.

Rasmus Hinrichs

Som 25 årig valgte Rasmus at fortælle om sin hemmelighed, en hemmelighed han havde båret tungt i mange år. Han havde været udsat for overgreb, for incest, af et familie medlem. En tung byrde at gå med og hans identitet blev taget fra ham. Han kæmpede med sig selv i mange år med trangen og følelsen af at skulle flygte og et behov for at skjule det han havde oplevet og været igennem. Hans eget syn på den tabubelagte sandhed,og tanker som, ville folk tro på ham, hvad ville der blive af ham og var det hans skyld og tanker omkring selvmord, hivet stikket så at sige var også inde og vende, hos Rasmus.

Men han har brugt denne livstunge byrde på en konstruktiv måde. Han har taget NLP practitioner og en NLP master samt er i gang med en psykoterapeut uddannelse. Og igennem sine uddannelser har han gennemgået en stor personlig udvikling, som han bruger til at belyse et så tungt emne. Han vil i sine foredrag komme rundt om dette tabu emne og blande sin egen historie sammen med psykologi og teknikker. For Rasmus er det vigtigt at bryde dette tabu-fyldte emne. Det er vigtigt for ham, med sine foredrag, at der ikke er nogen der skal sidde alene tilbage og føle at de ikke kan sige det. Ikke nødvendigvis til hele verden, men bare til en anden, eller i en lukket kreds, uden at skulle føle sig forkert eller anderledes.

“Bryd tabuet, snak om det og lad os gøre det i fællesskab.”

Anbefalinger

"Vi giver hermed vores varmeste anbefalinger til Rasmus Hinrichs som foredragsholder. Til vores 5- års jubilæum i Memox holdt Rasmus foredrag om sin egen historie i forhold til at være udsat for seksuelle overgreb som barn.

Rasmus giver en god og ærlig fremstilling af overgrebs betydning, og hvilke konsekvenser det kan give for et ungt menneske. Rasmus formår med sin uformelle og fængende facon at levere fortællingen på en måde, der virker gennemarbejdet og med et formål om at befri sig selv fra skammen, hemmeligheden og tabuet – og derved placere skylden der, hvor den hører til.

Rasmus gjorde et stort indtryk på både os, såvel som på vores gæster, og vi har kun modtaget positiv feedback på hans oplæg, som i allerhøjeste grad kan anbefales til fagpersoner, der arbejder med børn og unge. Vi booker gerne Rasmus til et oplæg igen, og vi kan kun anbefale andre til at gøre det samme."

- Charlotte Pedersen, kommunikationskonsulent i Memox