Lonne

Foredragsholder

booking@danskbooking.dk

+45 51 95 88 88

Tilbage til Foredrag og Konferencer Book her
Book her

Prisniveau

Kr. XX

Varighed

XX time(r)

Optræder på

Dansk

Tager ud til

Hele Danmark

Kan bookes til/som

Foredrag

Genre

...

Lonne er en orignal gangster, der har siddet i fængsel i mere end 31 år. Han har været indenfor alt, lige fra alfonseri og smugling til vold og har levet et af de mest dramatiske og sindssyge liv, man kan forstille sig.

Lonne

Lonne voksede op på Vesterbro og holdt til på de skumle værtshuse, havde ludere på gaden og steg hurtigt til toppen af det kriminelle hierarki. Sammen med sine venner, der havde navne som Slagter-John, Bumse-Bent og Harry-Guldarm styrede han den kriminelle underverden. De havde masser af penge, store biler og førte sig frem på byens restauranter i bedste alfonsstil.

Som gentlemen med karisma holdt de hof for vennerne og smukke, villige kvinder. Simon Spies, Teddy Edelmann, Otto Brandenburg og mange andre kendte mennesker, nød alle godt af det farverige, men yderst tvivlsomme selskab.

Som luderkarl på Vesterbro tjente Lonne mange penge, men han tjente endnu flere, da han begyndte at smugle. Først cigaretter, siden hårde stoffer. Var der udsigt til penge var Lonne med.

De store sager som man gennem tiden har kunne læse om i aviserne: påsatte brande, alfonseri, vold og trusler mod vidner, hashligaer og de store heroinsager - Lonne var med! Og han har afsonet i stort set samtlige danske fængsler og under kummerlige forhold i Spanien og Thailand.

"Born Free"

Hvordan ændrer man sit liv? Hvorfor siger vi et og gør noget andet? Og hvordan skaber man varig forandring? En forandring, der ikke føles som en rævesaks om benet, men som en befrielse, som at vende tilbage til sig selv – til det, man engang var eller ønsker, man var. På vej hjem fra optagelser på en nordic noir-tv-serie i Nordsverige er Alexander ved at få en nedsmeltning. Han kører for stærkt. Men en ulykke på motorvejen gør, at han må tage en omvej op gennem de svenske skove, og pludselig ændrer omgivelserne sig.

"Born Free" er den ærlige historie om Lonne, fortalt af Lonne selv og dem, der står ham nærmest. Det er lige på og hårdt. Det er uden filter. Det er pensionisten Lonne, som nu ser tilbage på de sjove tider med sprut, kvinder og vilde fester - men der er også en bagside af medaljen, der har kostet ham mere end et halvt menneskeliv i fængslet, ensomme timer og isolation.

“Han har været indenfor alt, lige fra alfonseri og smugling til vold og har levet et af de mest dramatiske og sindssyge liv, man kan forstille sig.”